ONZE SPECIALISTEN

Jeroen Verkuyl
Adviseur
Lees verder >
Pieter Diehl
Adviseur
Lees verder >

Mens & Organisatie

Replay Webinar Persoonlijk leiderschap voor (QHSE-) managers.

Vanuit de deelnemers van het Webinar bestaat de behoefte om met con-collega’s in contact te komen rondom het thema Persoonlijk leiderschap. Wij faciliteren dit in de vorm van een ‘netwerk/intervisie’-groep. Bent u geïnteresseerd in deelname aan deze ‘netwerk/intervisie’-groep voor (QHSE-) managers? U kunt dat, door het invullen van het contactformulier, aan ons laten weten.

Bestaansrecht

Op termijn hebben alleen echt duurzame bedrijven nog bestaansrecht. Of wij het leuk vinden of niet; alle signalen wijzen in die richting. De functie van de QHSE-professional en leidinggevende wordt hierdoor fundamenteler en aanzienlijk strategischer. Dit geldt met name voor de technische bedrijven c.q. de maakindustrie.

Wij, Bas Schevelier, Pieter Diehl en Jeroen Verkuyl van Mens & Organisatie, beschikken over de expertise en de praktische, beproefde methodieken om de noodzakelijke strategieontwikkeling en verbinding met medewerkers en managers tot stand te brengen. Wij doen dat met de uitvoering van duurzame strategieontwikkelingsprojecten, veiligheids-/cultuurprogramma’s, teamontwikkeling en leiderschapstrajecten.

Oplossingen

Leiderschap BMD Advies

Leiderschap en veiligheid

Dankzij het leiderschapsontwikkelingsprogramma met opdrachten en het communiceren van de strategie naar de medewerkers.

Save