Vooraankondiging lancering Sufficio 2

Wij zijn trots!

 

5 jaar geleden is Sufficio gelanceerd; een efficiënt informatiebeheerplatform. Het product heeft sindsdien een enorme vlucht genomen. Veel gebruikers werken dagelijks in de online omgeving voor Arbo, RI&E en Milieu. Wij hebben begin mei de vernieuwde versie aan onze key-users gepresenteerd. De compleet nieuwe tool is met veel positiviteit ontvangen. Op 1 juli 2019 verschijnt Sufficio 2 op de markt!

Sneller, mooier en (nog) beter! 

Gebruikers hebben veel ervaringen opgedaan met Sufficio – Latijn voor ‘voldoen aan’ – ten aanzien van het bijhouden van acties voor het voldoen aan wet- en regelgeving. Op basis van hun wensen en de ervaringen van de key-users, is een compleet nieuwe structuur en strategie opgezet. In de afgelopen periode is gefocust op inhoud, techniek en gebruikersgemak. Alles is heroverwogen en opnieuw opgebouwd. Vergaande verbeteringen en integratie van informatie zijn weer samengebracht in één online omgeving.

Ontzorgen en aansluiten op de praktijk

In de afgelopen periode is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van Sufficio 2. Binnenkort wordt de compleet nieuwe online tool gelanceerd. Sufficio is niet alleen in een nieuw jasje gestoken, de structuur achter het systeem is opnieuw bedacht en getoetst. Het resultaat van de grote productontwikkeling heeft alle verwachtingen overtroffen. Sufficio 2 is technisch verbeterd, verrijkt met een nieuwe interface en opgebouwd vanuit een logica die nog beter aansluit bij de praktijk. Sufficio 2 gaat bedrijven meer brengen en verder ontzorgen, wij zijn er trots op! Ervaar het binnenkort zelf!

Presentatie bij BMD Advies Zuid-Nederland

Tijdens een interne presentatie zijn de adviseurs van BMD Advies Zuid-Nederland op de hoogte gebracht van de verbeteringen. Net als bij de key-users is de tool ook hier positief ontvangen.  De punten die de afgelopen jaren vanuit de praktijk zijn aangedragen,  komen in de nieuwe versie in een verbeterde vorm terug.

BMD Advies heet iedereen welkom in de zorgeloze wereld van Sufficio. Houd de website en Social media in de gaten, want binnenkort komt er meer informatie over de overgang naar Sufficio 2.
Heeft u nu al vragen over Sufficio , dan kunt u contact opnemen met Karin Welberg 06 52328715.