Kosteloze Online bijeenkomst Persoonlijk leiderschap voor (QHSE-)managers

Persoonlijk leiderschap tonen

persoonlijk leiderschapWie zijn bedrijf wil verbeteren, moet leiderschap tonen. Persoonlijk leiderschap om precies te zijn; niet te verwarren met hiërarchisch leiderschap. Persoonlijk leiderschap betekent voor ons ‘actief en bewust de regie nemen om het beste uit uzelf én de ander te halen om samen een beter resultaat te behalen’.

Het begint dus met zelfkennis, direct gevolgd door de waardering voor de ander. En dan de grootste uitdaging: het leggen van verbinding met de ander! Tijdens de bijeenkomst komen deze facetten allemaal aan de orde waarbij er voldoende gelegenheid is tot het stellen van vragen.

Aanmelden

Het gaat niet vanzelf

Omdat dit meestal niet vanzelf gaat, is het behalen van een resultaat binnen je bedrijf, bijvoorbeeld de invoering van een beter en veiliger werkprotocol, niet vanzelfsprekend. Medewerkers én managers ervaren de logica van de verandering dikwijls niet, voelen zich niet geïnformeerd, gehoord en betrokken. Door actief of lijdzaam verzet wordt de beoogde verbetering geen succes, tot frustratie van de (QHSE-)manager.

Visie en ervaringen delen

Tijdens de online bijeenkomst van 8 april willen wij onze visie en ervaringen met u delen over het nemen en tonen van persoonlijke leiderschap als effectief middel om het bedrijf te verbeteren. Wij zullen u informeren over de tools die wij hiervoor beschikbaar hebben en een aantal praktisch direct toepasbare tips meegeven.

Meer informatie en aanmelden

Deze bijeenkomst is uitermate geschikt voor directieleden en (QHSE-)managers.
Voor vragen over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Jeroen Verkuyl 06 27047534, Pieter Diehl 06 47995226 of Bas Schevelier 06 50814214.

Online bijeenkomst Leiderschap en QHSE

Datum: 8 april 2021 09:00-10:30 uur
Locatie: Microsoft Teams
Kosten: Geen

Aanmelden

Wij kijken ernaar uit om u 8 april als deelnemer te ontmoeten.