Digitale bijeenkomst Juridische actualiteit: recente ontwikkelingen rond 4 thema’s

Bijeenkomst Juridische actualiteit: recente ontwikkelingen rond 4 thema’s

juridische actualiteit BMD adviesDiverse BMD-adviseurs presenteren actuele ins en outs rond verschillende thema’s. Welke recente ontwikkelingen zijn belangrijk voor het handhaven van de bedrijfscontinuïteit? Hoe zit het juridisch nu precies met de nieuwe omgevingswet? Welke gevolgen heeft de uitspraak van de Raad van State over de uitbreiding van windpark Delfzijl? Wat betekent het oprichten van de stikstofdepositiebank voor jouw bedrijf?

Ben je enthousiast? Hier kan je je aanmelden voor de digitale bijeenkomst

 

Soms haalt de werkelijkheid je in. Het is niet anders. Wij hebben de fysieke bijeenkomst omgezet naar een digitale bijeenkomst. Aan het begin van de werkdag van 09.00-11.00 uur. Zodat je aansluitend de praktische tips kan inzetten in het bedrijf. De kosteloze ontbijtbijeenkomst ‘Juridische actualiteit: recente ontwikkelingen rond 4 thema’s is op dinsdag 16 november. Wij zorgen voor een boeiende bijeenkomst waarin we een link leggen naar de actuele praktijk.

Programma

Diverse BMD Advies-specialisten verzorgen samen een interessant en interactief programma.

09.00 uur Welkom
09.10 uur Diverse sprekers
09.45 uur Afsluiting

Meer informatie en aanmelden

Je kan je voor deze kosteloze bijeenkomst aanmelden middels de onderstaande link.
Wij bieden de mogelijkheid om op het aanmeldformulier, bij opmerkingen, vooraf een vraag in te brengen waardoor je de kans krijgt om het programma mede vorm te geven.

Aanmelden BMD digitale bijeenkomst Juridische actualiteit: recente ontwikkelingen rond 4 thema’s.

16 november – Teams Meeting
tel. nr. 013 8000 300
09.00 uur-11.00 uur
Kosten: geen

Wil je meer informatie over de ontbijtbijeenkomst, dan kan je contact opnemen met Steven.Kramer@bmdzuid.nl, 06-50811253.

We kijken er naar uit om je op de bijeenkomst te ontmoeten!