BMD-Netwerkbijeenkomst 21 september: ‘Invloed nemen op mijn werkomgeving’

Effectief invloed nemen

Hoe kan ik als QHSE-professional meer invloed nemen op mijn werkomgeving? Hoe maak ik daarvoor de goede connectie met zowel productiemedewerkers als het hogere management en hun strategische doelen?

Effectief invloed nemen zonder hiërarchische basis, is voor professionals een permanente uitdaging. Wellicht herkent u, ter illustratie, de volgende vragen?

  • Hoe zorg ik ervoor dat werkvergunningen wel altijd vooraf ingevuld worden?
  • Hoe krijg ik voor elkaar dat niet wéér een gevaarlijke stof op proef wordt genomen zonder dat ik daarvan weet?
  • Hoe regel ik dat het duurzaamheidsaspect altijd vooraf wordt meegewogen bij de inrichting van een kantoor of productieruimte.
  • Hoe voorkom ik dat ik niet wéér geconfronteerd worden met lopende projecten waar ik als SHE-coördinator bij betrokken had moeten worden?
  • Etc.

Invloed nemen BMD AdviesTijdens de netwerkbijeenkomst van 21 september willen wij hierbij stilstaan en van elkaar leren.

Plaats – kantoor Tilburg (inclusief ontbijtbuffet)
Onderwerp –Invloed nemen op mijn werkomgeving
Datum – 21 september 2021
Tijdstip – 08:00 uur tot 10:00 uur

Aanmelden BMD-Netwerk ‘Invloed nemen op mijn werkomgeving’   

Uiteraard gebruiken wij de bijeenkomst om persoonlijke ervaringen met ‘invloed nemen’ te bespreken. Vanuit BMD Advies geven wij daarnaast nog tips mee op basis van onze eigen expertise. Na afloop verwachten wij dat iedereen naast ‘frisse moed’, enkele nieuwe praktische ideeën heeft opgedaan.

Jeroen Verkuyl, expert binnen het kennisgebied mens & organisatie, is samen met Sikko Oegema verantwoordelijk voor het programma van de bijeenkomst. Ter voorbereiding voert Jeroen een kort telefonisch interview met alle deelnemers uit.

Meer weten en aanmelden

Heeft u op voorhand al voorbeelden of vragen over ‘Invloed nemen op mijn werkomgeving’? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag met u in verbinding en verwerken uw inbreng in de bijeenkomst. U kunt uw vragen en inbreng mailen naar JeroenVerkuyl@bmdzuid.nl of toevoegen bij opmerkingen in het aanmeldingsformulier.

Voor vragen over de organisatie van de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Sikko Oegema 06 50672713 of Diane Dijkstra 06 12372934.

Aanmelden BMD-Netwerk ‘Invloed nemen op mijn werkomgeving’   

Wij ontvangen u graag op deze BMD Netwerkbijeenkomst. Tot 21 september; fysiek op kantoor met een lekker ontbijtbuffet!