Introductie Energietransitie ladder

Herkenbaar?

energietransitie ladder BMD AdviesEnergietransitie en energiebesparing krijgen steeds meer vorm in Nederland en de wetten en regels worden hierin continue aangescherpt. Ook uw organisatie/bedrijf dient hieraan te voldoen. Deze wetten en regels zijn niet altijd voor iedereen duidelijk en daarnaast weten bedrijven als het gaat om energietransitie vaak niet waar ze moeten beginnen. Is dit ook herkenbaar voor u?

Introductie Energietransitie

Wij hebben hierin de oplossing gevonden in de vorm van de energietransitie ladder. Met de introductie maken we samen met u een start met de energietransitie en zorgen we dat u voldoet aan alle Wet- en regelgeving omtrent energiebesparing en energietransitie.
Met de energietransitie ladder bespreken en bepalen we samen met u de ambitie van uw bedrijf. Waar wilt u naar toe met uw bedrijf op het gebied van energietransitie?
Vervolgens starten we een nulmeting door uw bedrijf te toetsen op energietransitie. Waar staat u nu op de energietransitie ladder?

Gepersonaliseerd plan van aanpak

We komen langs voor een bedrijfsbezoek en toetsen uw onderneming middels de energietransitie ladder. Daaruit komt een rapportage en een positie op de ladder.
Vervolgens gaan we met u in gesprek over uw gepersonaliseerde plan van aanpak op energietransitie. We bespreken wat u dient te doen om uw ambitie te bereiken en we laten zien waar de besparingen (quick wins) exact liggen.

Kennismakingsactie

Ter introductie van deze nieuwe dienst hebben we een kennismakingsactie voor u. Voor slechts € 500 tot € 750,- (afhankelijk van de grootte van uw organisatie) geven we uw bedrijf een positie op de energietransitie ladder. We komen langs voor het bedrijfsbezoek en sturen u achteraf de rapportage en bespreken met u het gepersonaliseerde plan van aanpak.

Wat kan het u en uw bedrijf opleveren?

Uit eerdere energietransitie ladder rapporten hebben we besparingen kunnen realiseren tot 40%. De eerste besparingen behalen we door de energievraag te beperken. Na deze besparingen bekijken we de mogelijkheden hoe we de overige energie duurzaam kunnen opwekken.

Opdrachtbevestiging machtigingsformulier Energietransitie ladder

Voor meer informatie kunt u telefonische reageren of u stuurt een e-mail naar onze specialist Jaap van de Sande (06-82715235jaap.vandesande@bmdzuid.nl). Hij staat voor u klaar en plant u graag in voor een afspraak.