Inkoop energie door BMD Energie: zorgeloos een goede prijs


Contractoptimalisatie

Besparen op uw energiekosten zonder dat het u veel tijd, moeite of geld kost? Laat dan de BMD-energiespecialisten onderzoeken hoe uw energiecontract geoptimaliseerd kan worden.
Door veranderingen in bijvoorbeeld bedrijfsprocessen, of door onjuiste inschattingen van de energiemaatschappij, past een contract al snel niet meer bij uw specifieke bedrijfssituatie. De BMD-energiespecialisten brengen alle contracten en aansluitingen in kaart en kijken nauwkeurig naar uw bedrijfsprocessen. In een handig overzicht laten we u zien hoe uw contract geoptimaliseerd kan worden en welke besparing dat oplevert. Natuurlijk regelen we ook met uw energiemaatschappij dat het in orde komt.

BMD-energie inkoopcollectief

Bedrijven die zich bij het BMD-energie inkoopcollectief aansluiten, maken gebruik van gunstige voorwaarden voor de inkoop van zowel elektriciteit als gas. Door het grote volume kan BMD Energie scherpere tarieven bedingen bij energieleveranciers. Uiteraard bepaalt u zelf de looptijd van uw leveringsovereenkomst. Bijkomend voordeel is dat BMD Energie u alle administratieve rompslomp uit handen neemt. Voor deelname aan het inkoopcollectief wordt een vast bedrag per m3 of kWh in rekening gebracht via de factuur van de energieleverancier. Helder en inzichtelijk. Toch vragen over facturen of uw energiecontract? Bij BMD Energie wordt u snel geholpen.

Individuele inkoop energie

In sommige situaties is het gunstiger voor uw bedrijf om energie individueel in te kopen. Ook daar ondersteunen de BMD-energiespecialisten u graag bij. Wij informeren u over de verschillende mogelijkheden en soorten contracten en analyseren de marktsituatie. In overleg met u stellen wij een programma van eisen (contractvoorwaarden) vast om op basis daarvan het inkooptraject in te gaan. Met als resultaat een overeenkomst die perfect aansluit op uw specifieke situatie.

Groen inkopen

Door te kiezen voor ‘groene energie’ geven steeds meer bedrijven deels invulling aan hun doelstellingen op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er zijn verschillende soorten groene energie zoals zon, wind, water, biomassa of combinaties daarvan, allemaal met verschillende CO2 -prestaties. De grote verscheidenheid aan energieproducten en de aanhoudende discussies over bijvoorbeeld de herkomst van groene energie, maakt het moeilijk een juiste keuze te maken voor het inkopen van duurzaam opgewekte energie. BMD Energie adviseert u over de mogelijkheden en helpt u de variant te kiezen die het beste bij uw bedrijfsstrategie past.