Feestelijke opening nieuw kantoor

Op 25 juni was de feestelijke opening van ons nieuwe kantoor. Na ruim 4 maanden van slopen, verbouwen, uitzoeken van materialen en meubels en inrichten was onze nieuwe werkplek helemaal af en wilden we deze graag aan onze klanten en relaties laten zien. Op onze nieuwe plek hebben we volop ruimte voor trainingen en bijeenkomsten en beschikken we over een smartboard. Hierop kunnen we presentaties te geven, maar ook kunnen we met elkaar overleggen over complexe vergunning aanvragen en details bekijken op tekening en foto’s.

Startsein samenwerking V&S Milieuadviseurs BVgezenlijke logo's AXXIA, BMD, V&S bmdzuid

Naast de feestelijke opening van het kantoor was 25 juni ook het startsein van onze formele samenwerking met V&S Milieu adviseurs BV. BMD Advies Zuid Nederland en Axxia vallen alle drie onder Duurzaam Vertrouwd, maar blijven gewoon zelfstandig opereren. We zijn wel bij elkaar ingetrokken en delen dus ook onze nieuwe locatie.

Kipster presentatie

Voor onze opening hadden we Ruud Zanders van Kipster uitgenodigd, een mooi initiatief over hoe op een duurzame wijze eieren geproduceerd worden. Ondanks de warmte, onze opening vond plaats met 36 graden C op de thermometer, was iedereen vol aandacht voor het verhaal achter Kipster.

5 ballonnen

opening kantoor BMD Advies ZuidNa een korte pauze hebben we symbolisch ons kantoor geopend en de samenwerking bekrachtigd met het doorprikken van de 5 ballonnen, waaruit uiteraard de nodige confetti kwam. Samen met onze klanten een toast uitgebracht op het nieuwe kantoor en de samenwerking.
Onder het genot van een hapje en een drankje was er tijd om rond te kijken op de twee verdiepingen, de kantoortuin, de concentratiewerkplekken, trainingsruimte het work café en het dakterras.

opening-bmd