Informatieplicht energiebesparing: hoe werkt het?

Informatieplicht energiebesparing…., duurzaam ondernemen…;

Voor 1 juli 2019 moeten bedrijven de overheid informeren. Hoe voorkom je dat dit soort verplichtingen en ontwikkelingen je bedrijfsvoering niet frustreren?
En hoe ga je om met wat veel mensen ervaren als een ‘bulkbegrip’?Energie besparen duurzaam Ondernemen- BMD Zuid
In de ontbijtsessie van het BMD-Netwerk op 21 mei aanstaande wordt u in korte tijd bijgepraat door energiespecialist Marcel Capello van BMD Advies Zuid-Nederland. Voor wie is het?, hoe werkt het?, uitleg digitale tool RVO en informatie InfoMil. Specialist Sietske Dane van  AXXIA  informeert u wat de actualiteit van de lijst met Erkende Maatregelen betekent in het licht van Duurzaam Ondernemen.

Duurzaamheid op de Agenda

Geen enkel bedrijf ontkomt aan CO2 reductie of het hergebruiken van eindige grondstoffen. De wettelijke verplichting om energie te besparen met behulp van de lijst met erkende maatregelen  is onderdeel van een grotere ontwikkeling. Is zo’n generieke lijst ook passend voor de specifieke situatie van uw bedrijf?
En dat kost wat, maar levert het ook wat op? Ons streven is : Winst door Duurzaam Ondernemen.

Dane: “De meeste ondernemers die wij spreken, willen best en doen al best wel wat, maar zijn ook nog zoekende. In deze bijeenkomst gaan we aan de slag met heldere en bruikbare principes. Na afloop kunt u zelf, proactief weer belangrijke stappen zetten, in de richting van een volhoudbare business en gezonde winst.“

De volgende stap

de volgende stap in Duurzaam ondernemen BMD ZuidWat is voor uw bedrijf een goede volgende stap? Meld u aan voor de BMD-Netwerkbijeenkomst op dinsdag 21 mei 2019 als u Interesse heeft of  meer info wilt over de verplichte erkende maatregelen, Duurzaam Ondernemen, en de behoefte om collega-ondernemers te ontmoeten.
Om 8 uur staat het ontbijt voor u klaar in ons nieuwe kantoor, Dr. Anton Philipsweg 23-25, 5026RK Tilburg. De bijeenkomst wordt om 10 uur afgesloten.

Bent u enthousiast en wilt u zich aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst?

Mocht u meer willen weten over het BMD-Netwerk klik hier of neem contact op met Sikko Oegema  06 50672713 of Diane Dijkstra 013 8000300.