BMD-Netwerk Tarkett Waalwijk; machineveiligheid en brandveiligheid

 

Voor de BMD Netwerkbijeenkomst van 20 februari 2020 over machineveiligheid en brandveiligheid staat een bezoek aan Tarkett op het programma. Gastheer zijn Thom Snik van Tarkett en Sikko Oegema van BMD Zuid. Spreker(s) van het BMD-Netwerk zijn de safety specialisten: Rees van Mierlo en Peter Houtriet van Tarkett.

We gaan niet alleen kijken bij Tarkett, maar zij gaan ons ook meenemen in hun proces hoe ze omgaan met machineveiligheid en brandveiligheid.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met maandag 17 februari!

Niveau machineveiligheid en brandveiligheid

Het niveau van de machineveiligheid en brandveiligheid wordt kritisch gevolgd en geborgd door een team van specialisten binnen Tarkett. Hoe Tarkett naar dit niveau van Machineveiligheid en brandveiligheid is gegroeid, en dat dit niet vanzelf ging, horen we tijdens de Netwerkbijeenkomst.

Plaatsen en vervangen machines

Hoe gaat Tarkett om met machineveiligheid wanneer er nieuwe machines (bij) geplaatst worden of (delen van) machines vervangen worden? Luister naar de ervaringen van de safety specialisten binnen Tarkett.

Beheersbaarheid van brand

Thema’s welke zeker aan de orde komen zijn de brandoefeningen en de communicatie. Niet het theoretische plaatje, maar de weerbarstige praktijk. Welke  ervaringen heeft Tarkett opgedaan en wat zijn de ervaringen van de vakgenoten? Na het uitwisselen van ervaringen kunt u meteen in de praktijk aan de slag.

Rondgang

Aansluitend aan de bijeenkomst nodigen Thom Snik en zijn collega’s u uit voor een rondgang door het bedrijf. Een fijne manier om een kijkje te nemen in de keuken bij een ander bedrijf.

We zijn ingenomen met de gastvrijheid van Tarkett. Het programma staat garant voor een zeer interessante bijeenkomst, geheel op de praktijk gericht.

Op 20 februari staat van 08:00-10:30 uur bij Tarkett het ontbijt voor u klaar.
Adres: Taxandriaweg 15, 5121 PA Waalwijk

Wij heten u van harte welkom!

Mocht u meer willen weten over het BMD-Netwerk klik hier of neem contact op met Sikko Oegema  06 50672713 of Diane Dijkstra 013 8000300.

Interessante artikelen 

Brandpreventie naar scenario denken naar beheersing en veiligheid

Fijne feestdagen

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met maandag 17 februari!