Opening nieuw hoofdkantoor Dr. Anton Philipsweg 23-25

Opening nieuw hoofdkantoor

Op 1 april 2019 zijn we in ons nieuwe hoofdkantoor getrokken van BMD Advies Zuid-Nederland, V&S Milieu Adviseurs en AXXIA Duurzaam Ondernemen.
De eerste weken op het nieuwe kantoor zijn super goed bevallen. De collega’s en bezoekers zijn  enthousiast over de mooi ingerichte werkplekken, trainingsfaciliteiten en het workcafé.
Na de verhuisperikelen en het oplossen van de laatste aandachtspunten nodigen we u van harte uit voor de officiële opening op a.s. dinsdagmiddag 25 juni .

Samen met u heffen wij graag het glas om dit op een feestelijke wijze met elkaar te vieren.

Inspirerende kennisdeling en officiële opening

De opening wordt voorafgegaan door gastspreker Ruud Zanders. Hij heeft een duidelijke visie op milieufootprint, gecombineerd met zoveel mogelijk dierenwelzijn. Na de officiële opening om 16.30 uur bent u welkom op onze uitgebreide borrel. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om elkaar te spreken en rond te lopen. Onze collega’s leiden u graag rond en geven uitleg over de werkplekken, trainingsruimten en het workcafé,  verdeeld over de twee verdiepingen.

Kipster; het meest dier-, milieu,- en mensvriendelijke ei ter wereldRuud Zanders-opening kantoor BMD Zuid

Ruud Zanders van Kipster waar, naar eigen zeggen, het meest dier-, milieu- en mensvriendelijke ei ter wereld wordt geproduceerd, is opgegroeid tussen de kippen. Hij heeft samen met zijn compagnons zijn eigen visie ontwikkeld en brengt deze in de praktijk.
Over ondernemen, je nek uit durven steken, vallen en opstaan heeft hij een aansprekend en opbeurend verhaal.
In 2018 winnaar van de Rabobank Duurzame Innovatieprijs, de Mansholt Business Award for Sustainbale Entrepreneurship, Corporate 4 Animals Award van Eurogroup for Animals en the Good Egg Award en Best Marketing Award van Compassion in World Farming. In de Trouw Duurzame 100 van 2018 legde Ruud beslag op plek nummer 2.

Bekrachtiging samenwerking BMD Advies, V&S en AXXIA

De verhuizing naar het nieuwe kantoor is voor ons tevens de bekrachtiging van onze intensieve samenwerking onder de paraplu van Duurzaam Vertrouwd BV. Dit moderne kantoor is speciaal voor de medewerkers en haar klanten ontworpen en is van alle benodigde faciliteiten voorzien voor onder andere trainingen en bijeenkomsten. Mede dankzij deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten ook in de toekomst blijven ondersteunen met specialistische kennis en verrassen met innovatieve oplossingen.

Programma 25 juni
15:00-15:30 uur Inloop en ontvangst
15.30-16:30 uur Gastspreker Ruud Zanders – Kipster
16:30 uur Officiële opening
16.45 uur Borrel & bezichtiging
19:00 uur Afsluiting

Aanmelden

Om een inschatting te maken van het aantal gasten, kunt u zich tot en met 24 juni a.s. aanmelden via de website. Bij de opmerkingen kunt u aangeven of u bij de presentatie van Ruud Zanders aanwezig bent.  

We hopen u graag op deze feestelijke dag te verwelkomen!
25 juni 2019
15:00-19:00 uur
Dr. Anton Philipsweg 23-25
5026 RK Tilburg
013 8000300