ONZE SPECIALISTEN

Henri Oligschläger
Energiespecialist
Frank von Reeken
Energiespecialist
Lees verder >

logo De Groene Pluim - BMD ZuidAanmelden Webinar 17 november Klimaatverandering
De Groene Pluim

Wat-kan-ik-daar-nou-aan-doen?

Het antwoord is “Meer dan u denkt”

In de vierde bijeenkomst van de Groene Pluim voor klimaat delen we graag kennis over hoe bedrijfsterrein kunnen worden aangepast om bij te dragen aan klimaatadaptatie.

Verzopen tuintjes, overlopende riolen, uitgemergelde akkers. De gevolgen van de klimaatverandering herkennen we allemaal. Maar dan vooral, privé. Minder bekend is wat je hier als ondernemer aan kunt doen. Ten bate van je bedrijfsbelang, uiteraard, maar ook ten behoeve van het algemeen belang. Dinsdag 17 november organiseert Stichting De Groene Pluim een speciaal webinar waarin praktische tools worden aangedragen voor iedere MKB-er.

Doel:

Kennisdelen over hoe je als ondernemer kunt omgaan met de effecten van klimaatverandering (klimaatadaptatie)

Naast de energietransitie is klimaatadaptatie een onderwerp op de duurzame agenda. Bedrijven, met name het MKB, zijn nog onbekend met de term klimaatadaptatie en weten ook niet dat met de inrichting van het eigen bedrijfsterrein een heleboel keuzes gemaakt kunnen worden die bijdragen aan klimaatadaptatie.

Aanmelden 

Kent u zelf ook een mooi duurzaam project of bedrijf? Meld dit bedrijf dan aan op de website van De Groene Pluim www.degroenepluim.nl
Dit kan heel eenvoudig door de tellers in te vullen op de website. Wellicht komt dit bedrijf dan ook in aanmerking voor de Groene pluim.

BMD Energie: Energiekosten besparen voor bedrijven

Besparen op energiekosten zonder dat u daarvoor eerst moet investeren? Dan bent u bij BMD Energie aan het juiste adres. BMD Energie reduceert uw energiekosten door factuurcontroles, het optimaliseren van energiecontracten en natuurlijk het gunstige BMD-energie inkoopcollectief. Wanneer u de winst hiervan investeert in energiebesparende maatregelen of het opwekken van duurzame energie, bespaart u dubbel.

Benieuwd hoe u hier werk van maakt? Klik dan hier op de link!

Oplossingen

Ploeger Agro BV; Zon-PV: van indicatief onderzoek tot installatie

Ploeger Agro B.V.; Zon-PV: van indicatie naar installatie

Energiemanagement HZ University of Applied Sciences

Energiemanagement HZ University of Appleid Sciences

Eco Steam and Heating Solutions: voldoen aan informatieplicht energiebesparing

Eco Steam and Heating Solutions: voldoen aan informatieplicht energiebesparing

Save