ONZE SPECIALISTEN

Henri Oligschläger
Adviseur
verder lezen >
Frank von Reeken
Energiespecialist
verder lezen >

BMD Energie: Energiekosten besparen voor bedrijven

Besparen op energiekosten zonder dat u daarvoor eerst moet investeren? Dan bent u bij BMD Energie aan het juiste adres. BMD Energie reduceert uw energiekosten door factuurcontroles, het optimaliseren van energiecontracten en natuurlijk het gunstige BMD-energie inkoopcollectief. Wanneer u de winst hiervan investeert in energiebesparende maatregelen of het opwekken van duurzame energie, bespaart u dubbel.

Benieuwd hoe u hier werk van maakt? Klik dan hier op de link!

Energiebewustwording

Het is van belang dat er een bewustwording ontstaat binnen de organisatie met betrekking tot de energie. Energie is tegenwoordig een dagelijks gespreksonderwerp. Wilt u kosten besparen? Dan is meten weten.

In de term die BMD Energie toepast, wordt er gewerkt aan de hand van de in 1979 ontwikkelde ‘Trias Energetica’.

Deze bijna 40 jaar oude strategie gaat uit van drie stappen:

Stap 1: Beperk het energieverbruik door verspilling tegen te gaan;

Stap 2: Maak maximaal gebruik van energie uit duurzame bronnen, zoals zon, wind, biomassa en water;

Stap 3: Maak indien nodig zo efficiënt en schoon mogelijk gebruik van fossiele brandstoffen om in de resterende energiebehoefte te voorzien.

Benieuwd naar wat u zelf kan doen? Wij hebben namens de adviseurs handvaten voor u opgesteld waar u zelf mee aan de slag kunt!

Meer informatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Wij brengen graag voor u in kaart waar uw bedrijf nu staat en wat er nog verbeterd kan worden. De Trias Energetica is daarbij het uitgangspunt. Neem voor meer informatie contact op met een van onze BMD Energie adviseurs: T 013 8000 300. Zij doen u graag een voorstel dat aansluit op uw specifieke situatie. Daarbij kijken zij niet alleen naar de wettelijke verplichtingen, maar zeker ook naar wat het voor u oplevert.

Praktijkvoorbeelden

Energiemanagement HZ University of Appleid Sciences

Eco Steam and Heating Solutions: voldoen aan informatieplicht energiebesparing

Save