Elk nadeel heeft zijn voordeel: BMD Academy

Van lockdown naar BMD Academy

BMD Academy BMD AdviesDe lockdown wordt geleidelijk opgeheven en we kunnen voorzichtig weer plannen maken om elkaar fysiek te ontmoeten. Dat geldt ook voor de trainingen en bijeenkomsten voor Q3 en Q4 van 2021. Tijdens de lockdown heeft de samenwerking met de andere BMD Advies vestigingen een vlucht genomen. In 2022 voegen we onze krachten samen en komen in de BMD Academy met een aanbod van trainingen, cursussen en bijeenkomsten. Elk nadeel heeft zijn voordeel.

Trainingen bijeenkomsten na de zomervakantie

BMD advies biedt in Tilburg na de zomer weer diverse trainingen en bijeenkomsten aan. De vaste koplopers zijn de training Arbocoördinator/Preventiemedewerker, de basistraining Milieucoördinator, de training Opslag gevaarlijke stoffen en de training Intern auditen: Risk based. Aan de inhoud van BMD-Netwerkbijeenkomsten en Ontbijtbijeenkomsten wordt achter de schermen hard gewerkt. Houd onze website en nieuwsflits goed in de gaten!

Nieuwe initiatieven in Tilburg

Na de succesvolle pilot intervisiebijeenkomst rond persoonlijk leiderschap staat 7 september de allereerste intervisiebijeenkomst gepland. Met de 5 stappen intervisiemethodiek versterken vakgenoten elkaar vanuit praktijkcases. Nieuwsgierig geworden, meer informatie en aanmelden? Lees het artikel: Mis deze kans op ontwikkeling niet! Intervisie bijeenkomst Persoonlijk leiderschap.

Trainingen Mens & Organisatie

Mens & Organisatie lanceert onder leiding van Jeroen Verkuyl en Pieter Diehl 2 trainingen:

  • Effectief leiderschap voor het middenkader: Inzicht en praktische handvatten om niet alleen u zelf, maar ook een team effectiever te managen en doelen te realiseren.
  • Organisatie (veiligheids) Cultuur: Cultuur wordt gemaakt door medewerkers. Wij gaan een traject aan om het eigenaarschap van de medewerkers te beïnvloeden.

Nieuwe gezamenlijke initiatieven BMD Advies

De positieve ervaringen tijdens de digitale kennisoverdracht heeft ons geen windeieren gelegd. Daarom intensiveren we de samenwerking met de andere BMD vestigingen. Niet alleen door afstemming van de data rond trainingen (en bijeenkomsten), maar ook inhoudelijk, de trainers en het ontwikkelen van nieuwe trainingen en trainingsvormen. Het streven is om in 2022 te starten met de BMD Academy. Meer nieuws volgt op de gezamenlijk website van BMD Advies.

Mogelijkheid Incompany trainingen

BMD Advies organiseert alle trainingen in-company. De inhoud wordt dan volledig op uw bedrijfssituatie en uw wensen afgestemd. Voor het complete aanbod van de (Incompany) trainingen kunt u terecht op de website Training & Opleidingen en de complete agenda voor de data in Q3 en Q4. Voor vragen rond trainingen ode de BMD Academy kunt u contact opnemen met Diane.Dijkstra@bmdzuid.nl  0612372934.