Blog door Diane Dijkstra

Hoe mooi

leren en ontwikkelen blog DD- BMD ZuidHoe mooi is het om een leven lang te leren en je te ontwikkelen. Het afgelopen jaar heb ik de opleiding tot online marketeer bij het NIMA  gevolgd en met succes afgerond. Bij BMD Advies ben ik samen met een paar collega’s druk bezig met het optimaliseren van alle processen rondom marketing. Alles wat ik tijdens mijn opleiding in de theorie tegenkwam, heb ik getoetst aan de vraag: ”is dit iets voor BMD?”. Hoe mooi is het om te ervaren dat de doorgevoerde acties resulteren in positieve veranderingen.
Hoe mooi is het als je dat wat je leert, in een training of opleiding, meteen kan inzetten in de praktijk.

Hoe super 

Hoe super is het om te werken bij BMD Advies waar je wordt gesteund in je eigen ontwikkeling en waar je tevens mag bijdragen aan de ontwikkeling van studenten die hun eerste stappen in het bedrijfsleven zetten. Hoe super is het om te zien dat de studenten inzicht krijgen in de basis van marketing. Om de theorie, vanuit de opleiding, en de adviezen, vanuit het onderzoek van de studenten, meteen uit te voeren in de praktijk.

Hoe geweldig

Hoe geweldig is het om tijdens en na de trainingen en bijeenkomsten die BMD organiseert van de deelnemers teruggekoppeld te krijgen dat ze geïnspireerd zijn om de kennis meteen in te zetten in de praktijk. Hoe geweldig is het dat ze door de vakinhoudelijke uitwisseling komen tot inzichten die ze meenemen naar hun eigen bedrijf.

Hoe spannendLoesje leren blog DD- BMD Zuid

Hoe spannend is het om als stagiair of nieuwe collega de eerste keer  binnen te stappen in een bedrijf en je open te stellen om fouten te maken om van te leren? Te ontdekken waar je sterke punten liggen en welke uitdagingen je mag aangaan? Hoe spannend is het voor de werkgever om de juiste feedback te geven waardoor de ontwikkeling van de stagiair of collega een stijgende lijn laat zien.

Hoe moeilijk

Hoe moeilijk is het als je feedback ontvangt na het maken van een verslag-onderzoek-opdracht tijdens een training /opleiding.  Of je feedback ontvangt na het uitvoeren van een opdracht of nieuw proces binnen je bedrijf. Het vergt moed en reflectie om de terugkoppeling  te omarmen in de wetenschap dat de feedbackgever de moeite heeft genomen zich te verdiepen in de materie.

Hoe belangrijk

Hoe belangrijk is het dat BMD bedrijven stimuleert om proactief te voldoen aan de wet- en regelgeving. Hoe belangrijk is het dat BMD bedrijven informeert hoe ze de eerste stappen kunnen zetten binnen Duurzaam ondernemen. Hoe belangrijk is ook de bereidheid binnen bedrijven om te leren en zich te ontwikkelen.

Hoe fijn

Hoe fijn is het als deze blog, bij een persoon of een bedrijf, tot herkenning lijdt en daardoor iemand besluit om zich alsnog in te schrijven voor een training of opleiding. Of door het lezen van de blog iemand open gaat staan voor de feedback van een collega. Of door deze blog een bedrijf het gesprek aangaat over duurzaam ondernemen.

Hoe dankbaar

Hoe dankbaar ben ik dat ik van dit platform gebruik mag maken om mijn gedachten te verwoorden en dat ik bij BMD Advies mag werken; een bedrijf dat kennis delen en ontwikkelen hoog in het vaandel heeft staan.

Kortom voor mij is een leven lang leren: mooi, super, geweldig, spannend, moeilijk, belangrijk, fijn en dankbaar!
Het kennisgebied Training en opleiding laat zien welke kansen BMD advies biedt met betrekking tot kennisdeling en trainingen. Meer weten.

Ik wens iedereen een fijne ontwikkeling en een leven lang leren toe!

Groet,
Diane Dijkstra