ONZE SPECIALISTEN

Karin Welberg
Adviseur
verder lezen >
Tim de Laat
Adviseur
verder lezen>

LocisSpotter

Mis geen enkel bericht over de ruimtelijke ontwikkeling in uw omgeving

Het nauwlettend volgen van de ontwikkelingen in uw omgeving is een tijdrovend en nauwkeurig proces, waarbij gemakkelijk iets over het hoofd wordt gezien. Om u deze zorg uit handen te nemen, biedt BMD Advies een nieuwe service: LocisSpotter.

Wijzigingen in de omgeving van uw bedrijf kunnen een grote impact hebben op uw bedrijfsvoering. Zo kan woningbouw de uitbreiding van uw bedrijf onmogelijk maken. Ook de vestiging van een inrichting met grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen kan van invloed zijn op uw eigen mogelijkheden. Als u een zienswijze wilt indienen bij bijvoorbeeld de publicatie van een bestemmingsplan, gelden hiervoor strakke termijnen. Bent u te laat? Dan hebt u geen recht van spreken meer. Met LocisSpotter krijgt u een eigen spotter, die nauwlettend de ruimtelijke ontwikkeling in uw omgeving op de voet volgt.

Tijdens een oriënterend gesprek met uw spotter, wordt in kaart gebracht welke ruimtelijke ontwikkeling van belang is voor uw bedrijfsvoering. Is het voor uw bedrijf genoeg om alleen wijzigingen in bestemmingsplannen te volgen? Of wilt op de hoogte blijven van omgevingsvergunningen voor bouwactiviteiten, als bijvoorbeeld woningbouw in de nabijheid van uw inrichting niet wenselijk is?

U bepaalt zelf of LocisSpotter u op de hoogte brengt van ruimtelijke en milieugerelateerde besluiten op landelijk, provinciaal of gemeentelijk niveau. Afhankelijk van de informatie die u nodig hebt, kunt u bij LocisSpotter kiezen uit drie varianten: start, basis en premium.

U ontvangt maandelijks per e-mail een helder overzicht van nieuwe ruimtelijke plannen, die kansen of bedreigingen vormen voor uw bedrijfsvoering. Zo bent u altijd op de hoogte van nieuwe activiteiten of ontwikkelingen in uw omgeving die van invloed kunnen zijn op de waarde van uw vastgoed, uw concurrentiepositie of op een andere manier een risico vormen voor de uitvoering van uw bedrijfsactiviteiten. Meer informatie over deze plannen, kunt u vinden op uw eigen online dashboard. Op dit dashboard kunt u gelijk uw spotter vragen om een zienswijze in te dienen.

Benieuwd naar de voordelen van LocisSpotter voor uw bedrijf? Kijk dan eens op www.locisspotter.nl.

 NIEUWS