ONZE SPECIALISTEN

Karin Welberg
Adviseur
Lees verder >

Sufficio 2.3 update

De laatste update is van nog niet zo lang geleden, maar we hebben nu alweer goed nieuws: de update naar Sufficio 2.3 komt er aan! Benieuwd naar de vernieuwingen? We vertellen je er graag meer over.

Dinsdag 2 februari gaat Sufficio 2.3 live!

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan verdere verbeteringen voor al onze gebruikers. Met de update naar Sufficio 2.3 realiseren we wederom een aantal wensen ‘uit het land’ en we verhelpen alle bugs van de afgelopen maanden.

Lang wachten is niet nodig: 2 februari gaan we live*!

* Let op: deze dag is Sufficio tijdelijk niet te bereiken. Lees hieronder hoe u zich hierop kunt voorbereiden.   

Wat is er nieuw?

In de update naar Sufficio 2.3 nemen we een aantal ontwikkelingen mee. De belangrijkste zijn:

  • Uw opmerkingen op de conceptrapportage worden vanaf nu bewaard om later terug te kijken.
  • Op het dashboard kunt u straks in het tweede diagram op uw eigen naam klikken om uw openstaande actiepunten te zien in de actielijst.
  • We gaan u vanuit Sufficio per mail helpen herinneren aan een openstaande rapportage. Keurt u uw rapportage goed, krijgt u vanaf dan ook de juiste updates met gewijzigde wet- en regelgeving.
  • In de maandelijkse update-mail nemen we een directe koppeling op naar de wijziging van betreffend aspect. Zo ziet u nog sneller wat er voor uw bedrijf verandert.
  • De hoofdgebruiker van een module wordt nu op de beginpagina getoond bij de organisatie. Deze contactpersoon ontvangt standaard de updatemail en keurt de rapportages goed.

Houd Sufficio (audit) informatie paraat

Om de update goed uit te voeren, is het systeem op 2 februari korte tijd offline. Heeft u die dag een compliance audit gepland? Wij helpen u graag met het treffen van de voorbereidingen. Heeft u informatie nodig uit Sufficio? Download dan op tijd de PDF rapportage met actielijst.

Digitale Tools

Waarom is het inzetten van digitale tools belangrijk voor uw organisatie? Het bedrijfsleven digitaliseert in rap tempo en nieuwe technologieën veranderen processen. De directe stroom aan informatie creëert transparantie in werkzaamheden, wat zorgt voor meer snelheid en efficiëntie. BMD biedt met de digitale tools Sufficio en Locisspoter een efficiënt informatiebeheerplatform om de wet- en regelgeving op het gebied van Milieu, Arbo en Omgeving te managen. 

 

Oplossingen

Attenderen op ontwikkelingen - LocisSpotter - BMD Zuid

Het tijdig attenderen op ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke ordening

Dankzij LocisSpotter hebben we diverse foutieve bestemmingen opgemerkt en voorkomen dat KPN in de problemen kwam bij ontwikkelingen rondom KPN-zendmasten en telefooncentrales.