De partners

v.l.n.r. Henk Krols, Ingrid Ort, Steven Kramer

Vanaf 28 augustus 2012 is BMD Advies Zuid-Nederland zelfstandig. Het reeds bestaande managementteam, dat gevormd wordt door Henk Krols, Ingrid Ort en Steven Kramer, heeft op die datum de aandelen van BMD Advies Zuid-Nederland overgenomen van de moedermaatschappij Arbo Unie. Als partners geven wij leiding aan het bedrijf, maar daarnaast zijn we ook adviseur met ieder een eigen specialiteit.
Sinds 2012 is BMD advies Zuid-Nederland gegroeid van 19 naar 26 medewerkers en is de dienstverlening flink uitgebreid. In Zeeland hebben we inmiddels een vestiging in Goes met 4 adviseurs.
Onze wortels liggen in het MKB, waar ondernemers hun handen vrij willen hebben om hun zaak te laten bloeien, maar ook te maken hebben met strikte kwaliteitseisen, vergunningen en/of wet- en regelgeving. Intussen zijn we ook goed thuis in grotere organisaties, waar zeer specialistische kennis op een of meerdere van onze vakgebieden cruciaal is voor de operatie. In alle gevallen stellen we ons op als partner, klankbord en aanjager van verbetering. Een ‘best in class’ performance van onze opdrachtgevers is het doel.