Initiatieven en persoonlijke verhalen

Vijf BMD-medewerkers dienden hier suggesties voor in. BMD Advies ondersteunt de twee initiatieven, sponsoring voor het Liliane Fonds en een duofiets voor het Stamhuys, van harte. 

Liliane Fonds

Bas met team voor lilianeBMD-collega Bas Schevelier voetbalt al lange tijd bij SV BLC. Begin 2018 startte hij in een vriendenteam. Normaal gesproken zou een nieuw team op zoek gaan naar een kledingsponsor. Niet dit vriendenteam: zij kozen ervoor om zelf het Liliane Fonds een aantal seizoenen te sponsoren en het logo daarvan op hun shirt te dragen. Om geld in te zamelen voor dit fonds, waarmee gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden een kans krijgen, nemen zij deel aan verschillende sportieve activiteiten. Op 27 mei 2018 liep het vriendenteam mee met de Vestingloop in Den Bosch. BMD Advies Zuid-Nederland steunt de sportieve vrienden en daarmee het Liliane Fonds van harte!

Duofiets voor Het Stamhuys Loon op Zand

Afbeelding van huis Doesjka en Jeroen van Stratum, vrienden van BMD-medewerker Diane Dijkstra, gezinsouders van Het Stamhuys. Samen met hun eigen kinderen vormen ze met de bewoners een unieke familie. Het Stamhuys is gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, waarmee er geweldige fietsroutes vrijwel naast de deur liggen. BMD Advies Zuid-Nederland steunt Het Stamhuys daarom graag met een bijdrage voor een duofiets. Dit biedt Doesjka en Jeroen de gelegenheid om op een verantwoorde manier met de bewoners van de omgeving te genieten. BMD Advies Zuid-Nederland wenst de bewoners van het Stamhuys veel mooie fietservaringen toe!

Ride4KidsSteffan en bas fietsen

Al in 2013 deden Bas van Velthoven en Stephan van Helden mee aan de Pyreneeënchallenge, met Jan Willem de Hoop als begeleider. Sinds die tijd fietsen zij regelmatig mee met tochten van het Zeeuwse Ride4Kids team om geld in te zamelen. BMD Advies Zuid-Nederland steunt deze stichting daarnaast met een jaarlijkse bijdrage.