BMD Zuid verwelkomt nieuwe medewerkers!

In september 2019 zijn er een aantal nieuwe medewerkers en stagiaires bij ons gestart. Zij maken vanaf heden deel uit van het team BMD Advies Zuid-Nederland. De afgelopen weken hebben de nieuwe medewerkers al intensief samengewerkt met alle collega’s binnen het team. Nu willen zij zich graag aan u voorstellen.

Romy de Rooij – Junior adviseur (Tilburg-Goes)

Ik ben Romy de Rooij en afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als Integraal Veiligheidskundige. In eerste instantie houd ik mij bezig met het kennisgebied: Arbo & Veiligheid. Het contact met mensen vind ik erg belangrijk en omdat ik erg van afwisseling houd, was de keuze voor een adviesbureau voor mij niet moeilijk. Ik heb al veel geleerd gedurende mijn opleiding, maar ik hoop nog ontzettend veel nieuwe dingen te leren in de praktijk bij BMD Advies. Ik zie ontzettend uit naar deze nieuwe stap in mijn carrière!

Ramon van Leeuwen – Junior adviseur (Goes)

Hallo! Mijn naam is Ramon van Leeuwen. Ik heb de opleiding integrale veiligheid gevolgd aan de Avans Hogeschool en tevens heb ik ook mijn MVK-diploma behaald. Voordat ik bij BMD Advies terecht kwam, heb ik een aantal jaren als veiligheidskundige gewerkt. Bij BMD richt ik mij in eerste instantie vooral op Arbo en Veiligheid. Ik kijk er naar uit om mijn kennis uit te breiden en toe te passen als adviseur bij BMD Advies!

Job Horsten – Junior adviseur (Tilburg)

Hallo, mijn naam is Job Horsten. Ik heb de opleiding Environmental Science for Sustainable Energy and Technology (ESSET), ook wel Milieukunde genoemd, gevolgd aan Avans Hogeschool te Breda. Als junior adviseur ga ik me vooral bezighouden met Milieu & Omgeving en een stukje Energie & Besparing.

Sietse Heeger – Stagiair marketing (Tilburg)

Mijn naam is Sietse Heeger. Tot en met eind Januari werk ik mee bij de marketing afdeling van BMD Advies om hier ervaring op te doen. Hierbij ga ik me bezighouden met de online marketing en voor mijn opdracht ga ik me vooral focussen op LinkedIn. Ik heb veel zin om het komende half jaar aan de slag te gaan bij BMD Advies en hoop hier veel te leren!

Stijn Kemperman – Stagiair milieu & omgeving (Tilburg)

Mijn naam is Stijn Kemperman. Ik loop stage tot en met 24 januari bij BMD Advies en ik werk mee op de afdeling Omgeving & Milieu. Het onderwerp wat ik ga behandelen is de Omgevingswet die in 2021 inwerking treedt. Naar mijn mening een goed project om aan deel te nemen. Het is namelijk de grootste wetswijziging sinds de Tweede Wereldoorlog, gigantisch dus. Ik hoop hier veel ervaring en kennis over op te doen die ik later in mijn carrière kan toepassen.

Teamuitje in Eindhoven 

Door middel van een gezellig bedrijfsuitje heeft het team de nieuwe medewerkers, en zij ons, meteen op een informele manier leren kennen. Na een erg leuke dag denken wij dat zij zich helemaal thuis voelen bij BMD Advies.

We hebben onder andere op een elektrische scooter een tocht door Eindhoven gemaakt. Als een zwerm bijen zoemden alle collega’s door de stad. Hoogtepunt was ‘de overname’ van het Stadhuisplein; lekker met z’n allen rondjes rijden. De elektrische scooters hebben die dag bovendien mooi bewezen dat duurzaam en fun goed samen kunnen gaan.

Dat ‘schoolreisjes-gevoel’ zegt veel over de onderlinge collegialiteit bij de BMD, V&S en AXXIA. Naast de tocht op duurzaam, verantwoorde scooters was een puzzeltocht onderdeel van het programma. Ook heeft een stadsgids ons meegenomen door een stuk geschiedenis van de stad.

Bent u nu ook nieuwsgierig hoe het is om dit leuke team te komen versterken? Kijk dan snel op onze vacaturepagina als u graag bij ons wil komen werken.