BMD-Ontbijtbijeenkomst 28 maart 2019 Compliance in de praktijk – regels versus geweten!

Compliance in de praktijkCompliance in de praktijk; regels versus geweten! - BMD Zuid

Compliance in de praktijk; hoe vaak rijdt u zelf net iets te hard op de snelweg of wanneer kiest u ervoor om toch even de mail of een appje te lezen tijdens het autorijden. Regelmatig maken we de keuze, al dan niet bewust, om de wet te overtreden? Ook in het bedrijfsleven krijgt u te maken met een grote hoeveelheid wet- en regelgeving waar u als bedrijf aan moet voldoen. Welke keuzes maakt u hier in? Welke wet- en regelgeving vindt u belangrijk en wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor het voldoen aan wet- en regelgeving binnen uw bedrijf? Zomaar wat vragen die tijdens de BMD-Ontbijtbijeenkomst op donderdag 28 maart 2019 aan bod komen.

Top5

Tijdens de inleiding van deze bijeenkomst worden deelnemers uitgedaagd om erachter te komen hoe het is gesteld met het voldoen aan de regels versus het geweten! Dit doen we onder andere aan de hand van de Top 5 meest voorkomende  tekortkomingen die wij als adviseurs in de praktijk tegenkomen. Door kennis en ervaringen met elkaar te delen kunnen we leren en tot nieuwe inzichten komen. Tijdens de bijeenkomst zullen tevens handvatten geboden worden om met de meest voorkomende uitdagingen om te gaan.

World café

BMD-adviseur Ingrid Ort geeft samen met een aantal collega’s leiding aan de interactieve workshop World café. Het World Café is een beproefd concept waarbij deelnemers aan de hand van stellingen in groepen discussiëren en ervaringen delen. Wij zijn benieuwd naar uw standpunten en argumenten. U kunt van deze innovatieve methode verrassende en inspirerende uitkomsten verwachten!

Deze ontbijtsessie is bedoeld voor directieleden, leidinggevenden, compliance officers en arbo- en milieucoördinatoren.

Uiteraard is er na afloop ruim de tijd om ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen aan de BMD-adviseurs te stellen. Geef u snel op via deze link en wees verzekerd van een plaats tijdens deze interactieve ochtendbijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. U bent om 8.00 uur van harte welkom op het kantoor van BMD Advies Zuid-Nederland in Goes. Het ontbijt staat dan voor u klaar. De bijeenkomst wordt om 10.00 uur afgesloten. Deelname aan de BMD-Ontbijtbijeenkomst is gratis.

Wilt u direct meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Ingrid Ort 06 52238693