Digitale BMD-Netwerkbijeenkomst 2 thema’s: ‘energieontwikkelingen en bouwprocesbesluit’

De realiteit rond Covid heeft ons ingehaald. Het is niet anders. Wij hebben de fysieke netwerkbijeenkomst omgezet naar een digitale bijeenkomst. Aan het begin van de werkdag van 09.00-11.00 uur.

2 thema’s

2 thema's BMD Advies1. Energiecrisis….Welke actie kan je het beste ondernemen als reactie op de energieontwikkelingen van de afgelopen periode? Welke sturingsmechanismen heb je als bedrijf? Wat zijn handvatten voor strategische keuzes?

2. Wat gaat er nu precies veranderen rond de verantwoordelijkheid tijdens (ver)bouw in het bouwprocesbesluit? Is het belangrijk te weten wat jouw verantwoordelijkheid is ten aan zien van (onder)aannemers. En wat, als zij hun zaakjes niet op orde hebben? Niet wachten op het ongeval, maar vooraf de fysieke en strafrechtelijke risico’s inschatten! Het kan véél ellende voorkomen.

Deze 2 thema’s worden behandeld tijdens het BMD-Netwerk van 2 december.

Wij praten je bij over de recente energieontwikkelingen en de veranderingen van het bouwprocesbesluit. Na deelname aan het BMD-Netwerk weet je welke acties er voor jouw bedrijf mogelijk zijn en krijg je inzicht wie waarvoor verantwoordelijk is tijdens de (ver)bouw van jouw bedrijf.

Heb je op voorhand al vragen rond de energieontwikkelingen of het bouwprocesbesluit? Neem gerust contact met ons op. Wij verwerken jouw inbreng in de bijeenkomst. Mail je energieontwikkeling vragen naar Mattie.Harks@bmdzuid.nl. De bouwprocesbesluit vragen naar  Pieter.Diehl@bmdzuid.nl of voeg je vragen toe bij het vak opmerkingen in het aanmeldingsformulier.

Aanmelden Digitaal BMD-Netwerk ‘energieontwikkelingen en bouwprocesbesluit’

Plaats – Microsoft teams meeting
Onderwerp – ‘energieontwikkelingen en bouwprocesbesluit’
Datum – 2 december 2021
Tijdstip – 09:00 uur tot 11:00 uur

Wij verwachten dat na de netwerkbijeenkomst iedereen meteen aan de slag kan met nieuwe praktische ideeën en inzichten.

Meer weten en aanmelden

Neem voor vragen over de organisatie van de bijeenkomst contact op met Sikko Oegema 06 50672713 of Diane Dijkstra 06 12372934.

Wij ontvangen u graag op deze BMD Netwerkbijeenkomst. Tot 2 december!

Aanmelden Digitaal BMD-Netwerk‘ energieontwikkelingen en bouwprocesbesluit