BMD Advies steunt Liliane Fonds en Stamhuys


BMD Advies Zuid-Nederland stelt jaarlijks een bedrag beschikbaar om verschillende maatschappelijk doelen en initiatieven te sponsoren. Twee BMD-medewerkers dienden hier onlangs suggesties voor in. BMD Advies ondersteunt de twee initiatieven, sponsoring voor het Liliane Fonds en een duofiets voor het Stamhuys, van harte. 

BMD Advies steunt Liliane Fonds en StamhuysLiliane Fonds

BMD-collega Bas Schevelier voetbalt al lange tijd bij SV BLC. Begin 2018 startte hij in een vriendenteam. Normaal gesproken zou een nieuw team op zoek gaan naar een kledingsponsor. Niet dit vriendenteam: zij kozen ervoor om zelf het Liliane Fonds een aantal seizoenen te sponsoren en het logo daarvan op hun shirt te dragen. Om geld in te zamelen voor dit fonds, waarmee gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden een kans krijgen, nemen zij deel aan verschillende sportieve activiteiten. Op 27 mei 2018 liep het vriendenteam mee met de Vestingloop in Den Bosch. BMD Advies Zuid-Nederland steunt de sportieve vrienden en daarmee het Liliane Fonds van harte!

''''Duofiets voor Het Stamhuys Loon op Zand

Het Stamhuys is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking die opgenomen worden in een gezin. Sinds september 2017 zijn Doesjka en Jeroen van Stratum, vrienden van BMD-medewerker Diane Dijkstra, gezinsouders van Het Stamhuys. Samen met hun eigen kinderen vormen ze met de bewoners een unieke familie. Het Stamhuys is gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, waarmee er geweldige fietsroutes vrijwel naast de deur liggen. BMD Advies Zuid-Nederland steunt Het Stamhuys daarom graag met een bijdrage voor een duofiets. Dit biedt Doesjka en Jeroen de gelegenheid om op een verantwoorde manier met de bewoners van de omgeving te genieten. BMD Advies Zuid-Nederland wenst de bewoners van het Stamhuys veel mooie fietservaringen toe.