BMD Advies op congres Industriële veiligheid

Landelijk initiatief BMD Advies

Op het congres Industriële veiligheid dat gehouden wordt op 24 januari 2019 te Utrecht staat kennisdeling en interactie centraal. Doe inspiratie op en deel ervaringen op het gebied van machine- en procesveiligheid en alle elementen rondom veiligheidscultuur en -gedrag. Een uitgebreid congresprogramma informeert je over verschillende onderwerpen, waarbij zowel de theoretische als de menselijke kant van veiligheid centraal staat. Op het netwerkplein kun je vragen stellen aan onze specialisten en in contact komen met vakgenoten uit diverse branches.  Onze aanwezigheid op dit congres is een initiatief dat alle vestigingen van BMD Advies vertegenwoordigt.

Thema: Integriteit in Veiligheid

Binnen het thema ‘Integriteit in Veiligheid’ wordt zowel de technische integriteit van machines en installaties behandeld alsook de integriteit van werkbare procedures en richtlijnen. Uiteraard komt ook de meer ‘moralistische’ kant van integriteit aan bod, daar waar het gaat om het naleven van de veiligheidscultuur en het veiligheidsgedrag binnen je organisatie. Wij zien in de praktijk dat oplossingen op maat bereikt worden door het delen van informatie op maat. Als landelijk full-service adviescentrum leveren wij oplossingen om veiligheid in jouw bedrijf te waarborgen. Onze praktijkgerichte trainingen voor veilig werken zijn kennis verhogend, motiverend en bieden je een voedingsbodem voor veilig werken in de praktijk. Het gaat er om van welke ervaringen je kunt leren, door te doen en er naar te handelen. Ondersteund met onze moderne online software heb je de juiste tools in handen voor arbeidsveiligheid.

Gratis deelnemen via BMD Advies

We zien jou graag op het congres! Daarom biedt BMD jou een gratis entreebewijs aan. Breng een bezoek aan onze stand voor een deskundig advies en doe mee aan onze ‘veiligheidsprijsvraag’ waarmee je een 3-tal waardevolle prijzen binnen kunt slepen. Neem deel aan onze interactieve workshop. Verhogen eigenaarschap van medewerkers is een uitdaging! Pieter Diehl gaat in op hoe ‘Integere medewerkers zorgen voor een veilig arbobeleid’. In de workshop ligt ook een tip voor de veiligheidsprijsvraag verscholen.

Schrijf je hier direct in onder optie Kosteloos deelnemen met de relatiecode 3DWEDTRU