BMD Advies geeft Toolbox energiebesparing aan leerlingen Goese Lyceum

Toolbox energiebesparingOp 7, 8 en 9 oktober maken leerlingen van het Goese Lyceum een wereldreis door Goes waarbij ze ervaren dat iedereen kan bijdragen aan een duurzame en rechtvaardige wereld. BMD Advies is, naast verschillende andere organisaties en instellingen, een van de stoppunten in de route voor deze brugklassers. Jan-Willem de Hoop geeft 3 groepen in een half uur een toolbox energiebesparing en verteld hen over het leuke werk bij BMD Advies.

Zijn er nog dagen dat we niet in aanraking komen met mensen, producten of diensten van over de hele wereld? Waarschijnlijk niet. We zijn tegenwoordig allemaal wereldburgers die er samen verantwoordelijk voor zijn dat iedereen een goed leven kan leiden.

Graag ondersteunen wij het om de jongere generatie iets mee te geven over duurzaamheid, in dit geval energiebesparing. Zij zijn namelijk de toekomst en daarmee degenen die straks verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van de aarde.

Bijna iedereen kan nog wel wat leren over energiebesparing en hoe we daar thuis of op de werkvloer  mee om kunnen gaan. Daarom kunnen wij ook u voorzien van informatie.

Wilt u weten wat BMD Advies voor u en uw organisatie kan betekenen op het gebied van energiebesparing? Kijk dan op de website bij het kennisgebied Energie & Besparing of neem contact op met een van onze energiespecialisten via 013-8000300.

Bent u benieuwd naar de inhoud van de toolbox, neem dan contact op met Jan-Willem de Hoop. Hij informeert u graag.

Draagt u al bij aan een duurzame wereld?