BMD Advies als ‘nieuw’ en drie gelukkige winnaars op congres

BMD Advies als ‘nieuw’

BMD Advies was als ‘nieuw’ op 24 januari 2019 bij de 15e editie van het congres Industriële veiligheid gehouden in De Fabrique in Utrecht. Binnen het thema veiligheidscultuur- en gedragsverandering staat veiligheid hoog op de agenda bij veel bedrijven. Naast onze klanten die de stand op het netwerkplein bezochten, hebben deelnemers kennis gemaakt met BMD Advies als landelijke organisatie. De nadruk is gelegd op onze QHSE fullservice en online tool Sufficio voor compliance aan wetgeving.

‘Integere medewerkers zorgen voor een veilig arbobeleid’Workshop Veiligheid Pieter Diehl

Tijdens onze interactieve workshop met de titel: ‘Integere medewerkers zorgen voor een veilig arbobeleid’ van Pieter Diehl waren stoelen te kort. Aan de hand van een praktijkcase werd aangegeven hoe je eigenaarschap van medewerkers kan vergroten. Dit is voor veel (QHSE) managers een uitdaging. Met vragen als: Wat moet je doen, maar vooral; wat moet je anders doen?

Veiligheidsprijsvraag

Verschillende deelnemers deden die dag mee aan onze Veiligheidsprijsvraag waarmee je een 3-tal waardevolle prijzen naar binnen kon slepen.  De 1e prijs voor een Veiligheidsscan is gevallen op Bus Industrial Tools te Zwolle, de 2e prijs een Trainingsmiddag gaat naar Damen Dredging Equipment te Nijkerk en de 3e prijs voor een Helpdesk antwoord gaat naar het bedrijf Libbey Holland te Leerdam.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd wat BMD Advies op het gebied van veiligheidscultuur- en gedragsverandering en veiligheid in het algemeen voor u kant betekenen, dan kunt u contact opnemen met Pieter Diehl 06 47995226 of via www.bmdzuid.nl