ONZE SPECIALISTEN

Pieter Diehl
Adviseur
verder lezen >
Ramon van Leeuwen
Adviseur
verder lezen >

Praktische Arbo- en veiligheidsoplossingen borgen veiligheid en welzijn.

U neemt uw verantwoordelijkheid als het gaat om de externe veiligheid, dit draagt bij aan de veiligheid, gezondheid en het welzijn van medewerkers. Voor elke onderneming een klus die vraagt om voortdurende inzet. Werkt uw bedrijf met gevaarlijke stoffen of valt u zelfs onder het Besluit risico’s zware ongevallen (Brzo)? Dan hebt u te maken met meer en vaak nog complexere wet- en regelgeving. Daarom ondersteunt BMD Advies Zuid-Nederland u bij het komen tot Arbo- en veiligheidsoplossingen.

Arbo- en veiligheidsoplossingen

De BMD adviseurs ondersteunen u graag bij het professioneel oplossen van al uw Arbo- en veiligheidsvraagstukken, of het nu gaat om de interne of externe veiligheid.
Zo ondersteunen wij u bij bijvoorbeeld;
-opslag en het vervoer van gevaarlijke stoffen, blootstellingsonderzoeken en het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen;
-jaarlijkse rapportages;
-Risico-Inventarisatie en –Evaluatie (RI&E);
-RI&E machineveiligheid, toetsen van explosie- of machineveiligheid;
-fysieke of mentale belasting;
-opzetten en implementeren van veiligheidsbeheerssystemen;
-praktische digitale tools voor Compliance (het voldoen aan wet- en regelgeving);
-risicoberekeningen (QRA).

Proactief beleid

Wij geloven in proactief beleid, in het ontwikkelen van een heldere visie gericht op het gezond en veilig werken, met aandacht voor de leefomgeving. Om u daarbij te ondersteunen bieden wij trainingen aan om de praktische kennis te vergroten, maar begeleiden wij ook trajecten op het gebied van veiligheidsbewustzijn, effectief leiderschap en duurzame inzetbaarheid.

Hier leest u meer over Arbo- en veiligheidsoplossingen.

Praktijkvoorbeelden

De samenwerking tussen Connexxion en de expertise vanuit BMD hebben geleid tot implementatie managementsysteem conform ISO 14001:2015

De samenwerking tussen Limagrain en de expertise vanuit BMD hebben geleid tot inzicht in de blootstelling aan gevaarlijke stoffen.

Ruim 10 jaar geleden legde Casper van Oosten samen met Teun Wagenaar de basis voor ‘slim glas’ tijdens het promotieonderzoek aan de TU Eindhoven.

Opslag gevaarlijke stoffen - BMD Zuid
Door de opslagcapaciteit ook beschikbaar te maken voor gevaarlijke stoffen moet Versteijnen Logistics voldoen aan strenge wet- en regelgeving.

 NIEUWS

 AGENDA

DOWNLOADS

Save