2021: een jaar vol vernieuwing, 2022: wat staat ons te wachten?

2021: een jaar vol vernieuwing

2021-2022-BMD Advies2021 was voor ons weer een dynamisch jaar en stond in het teken van vernieuwing. Vernieuwing op vele vlakken. Ons productenpakket is uitgebreid en we hebben een aantal nieuwe medewerkers verwelkomd. We hebben een nieuwe website en zijn digitaal een flinke stap vooruitgegaan.

Een nieuw label

Ook zijn we gestart met een nieuw label ’Mens & Organisatie’. Hierbij hebben we de beschikking over Lumina Spark, een prachtige tool om inzicht te krijgen in je persoonlijke eigenschappen. Bas Schevelier en Pieter Diehl hebben de opleiding met succes voltooid en -samen met Jeroen Verkuyl- beschikken ze over de expertise en praktische, beproefde methodieken om de noodzakelijke verbinding tussen medewerkers en managers tot stand te brengen. Ze doen dat met de uitvoering van duurzame strategieontwikkelingsprojecten, veiligheids-/cultuurprogramma’s, teamontwikkeling en leiderschapstrajecten.

Nieuwe website

Samen met alle BMD-vestigingen in Nederland is hard gewerkt aan een nieuwe, gezamenlijke website. Alle informatie over onze trainingen, bijeenkomsten en dienstverlening is nu te vinden op één plek. Specifiek nieuws uit Zuid-Nederland is te vinden op onze regiopagina’s. Neem eens een kijkje op bmdadvies.nl en laat ons weten wat je ervan vindt.

Nieuwe medewerkers

In 2021 is onze BMD Zuid-familie uitgebreid met 4 nieuwe medewerkers. Je hebt ze wellicht al gezien op de website. Jeroen Verkuyl is als ervaren adviseur de trekker van het label Mens & Organisatie. Graham Nooren brengt juridische kennis in, Joey Bansberg is onze filosoof en Daniel Hoek wil als IVK’er graag worden opgeleid tot milieuadviseur. Kortom: 3 jonge adviseurs die staan te popelen om het vak te leren en die allemaal hun eigen unieke invalshoek hebben.

Nieuwe digitale omgeving

Na jaren te hebben gewerkt met een extern bureaublad zijn we in 2021 overgegaan naar een Office 365-omgeving. Voor sommigen was dat even wennen, maar het betekent dat we makkelijk gebruik kunnen maken van Teams bij digitale overleggen, documenten kunnen delen en overal kunnen werken.

2022: wat staat ons te wachten?

Aan het begin van het nieuwe jaar introduceren wij de vernieuwde Duurzaamheidsscan, waarmee je kunt bepalen waar je bedrijf staat op het gebied van verduurzamen op basis van de SDG’s (Sustainable Development Goals ofwel Duurzame Ontwikkelingsdoelen). Houd hiervoor onze nieuwsflits in de gaten. We hopen dat de omgevingswet nu écht op 1 juli 2022 van kracht wordt en staan voor grote uitdagingen met betrekking tot energietransitie.

De komende feestdagen zijn helaas nog niet als vanouds. Ook wij hebben onze traditionele kerstbijeenkomst weer digitaal. Toch hopen wij van harte dat het mogelijk is deze door te brengen in kleine kring met je dierbaren.
Wij wensen je in elk geval voor 2022 alle goeds toe, natuurlijk op zakelijk, maar zeker ook op persoonlijk vlak.

Blijf gezond!

Steven Kramer, Ingrid Ort, Ap Kemmeren en Roland Somers