15 november 2018 BMD-Netwerk Blootstelling gevaarlijke stoffen

De BMD Netwerkbijeenkomst van 15 november 2018 gaat over de Blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Ook deze keer verzorgen we een interactieve bijeenkomst waarin we kennis delen en vragen beantwoorden. 

Praktijk
Deze bijeenkomst zoeken we letterlijk de praktijk op. Adviseur en Hoger veiligheidskundige (BMD Advies) gaat dieper in op stap 3 (individuele maatregelen) en stap 4 (persoonlijke beschermingsmiddelen) van het stappenplan SZW over omgaan met gevaarlijke stoffen. Daarnaast geeft hij tips en trucks vanuit een concreet voorbeeld van een ingevulde stof in Stoffenmanager. Vanuit de interactie met de deelnemers gaat BMD Advies in op de knelpunten die naar voren komen bij het werken met gevaarlijke stoffen.

Externe Locatie
We zijn te gast bij Smurfit Kappa Vandra in Oosterhout. Mattie Thomassen, KAM en Preventiemedewerker, vertelt over zijn ervaringen bij het omgaan met gevaarlijke stoffen en tevens  draagt hij zorg voor een rondgang binnen het bedrijf.

BMD-Netwerk geeft
Na aanmelding voor de netwerkbijeenkomst ontvangt u de informatie die minimaal benodigd om is stoffenmanager in te kunnen vullen.
NB: U kunt een eigen (gratis) account aanmaken op www.stoffenmanager.nl.

Op 15 november staat van 08:00-10:30 uur Bij Smurfit Kappa Vandra het ontbijt voor u klaar.
Adres: Wilhelminakanaal 106, 4903 RA Oosterhout

Wij heten u van harte welkom!

Bent u enthousiast en wilt u zich aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst?

Mocht u meer willen weten over het BMD-Netwerk klik hier of neem contact op met Sikko Oegema  06 50672713 of Diane Dijkstra 013 8000300.