BMD-team loopt voor Gijsje Eigenwijsje

Stichting Gijsje Eigenwijsje maakt een weekje vakantie met het gezin mogelijk voor ongeneeslijk zieke kinderen. De stichting voert daarmee de wens uit van Gijs Baeten, die eind 2011 op 9 jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van hersenstamkanker. Hiervoor is natuurlijk financiële steun nodig. Tijdens de ’Tilburg Ten Miles’ konden lopers zich inzetten voor verschillende goede doelen, waaronder Gijsje Eigenwijsje. Een grote groep BMD-ers trekt zich het lot aan van kinderen zoals Gijs en verscheen op 6 en 7 september in Tilburg aan de start.

Uitslapen zat er voor Stephan van Helden, Ingrid Ort, Jannet Oomen, Cathy Tesselaar en oud-collega Nathalie Damen op deze zaterdag 6 september niet in. Om 9.00 uur verzamelden zij zich bij Café De Stoffel in Tilburg, de thuisbasis voor Stichting Gijsje Eigenwijsje en startpunt voor de Ten Miles wandeltocht. Hoewel de zon best had mogen schijnen, was het prima wandelweer. De route voerde het BMD-team niet alleen door de stad, maar ook door bossen en langs  vennen.

Op zondag 7 september stonden Steven Kramer en Henk Krols om 11.20 uur aan de start voor de 10km trimloop. De BMD-mannen hadden geen last van de warmte en kwamen mooi op tijd binnen, nadat zij langs de route aangemoedigd werden door de vele toeschouwers. Ook Bij café De Stoffel, zo’n 700 meter voor de finish werden zij natuurlijk gesteund door alle Gijsje Eigenwijsje-lopers en supporters. Ruim een uur later vertegenwoordigden Elise Kwakkenbos en oud-collega Brigitte van Mil de BMD-dames bij de 10 km ‘Ladies Run’. Zij sloten zich aan bij Anja en Ellen van Koninklijke Visio, die ook met meerdere collega’s liepen voor Gijsje Eigenwijsje. De een had het wat zwaarder dan de ander, maar het enthousiasme van alle mensen langs de kant hield de moed er zeker in.

Aan het gehele Tilburg Ten Miles Evenement deden duizenden recreanten mee, waarvan 400 mensen met hun deelname de Stichting Gijsje Eigenwijsje sponsorden. Zowel zaterdag als zondag wachtte die groep deelnemers na aankomst een warm onthaal van de mensen achter Gijsje Eigenwijsje in café De Stoffel. Dank jullie wel voor de geweldige organisatie!

 

Een foto-impressie van de wandeltocht op zaterdag:

En de trimlopen voor heren en dames op zondag:

 

 

 

Reacties (1)

 • Sikko Oegema

  |

  Ook dáárom is BMD Advies Zuid Nederland een leuke werkgever!
  Collega’s goed gedaan.
  Sikko

  Beantwoord

Laat een reactie achter