Opdrachtgevers

U kunt altijd een beroep op ons doen

Of uw bedrijf nu een eenmanszaak is of een grote internationale onderneming, u kunt altijd een beroep doen op de BMD-adviseurs. Zij voelen zich thuis in ieder bedrijf en in elke branche. De samenwerking tussen het bedrijf en de BMD-adviseur staat daarin voorop. U weet immers als geen ander wat er speelt binnen uw bedrijf en bedrijfstak. Koppel daaraan de kennis en ervaring van de BMD-adviseur en er is sprake van het ideale team.

BMD Advies Zuid-Nederland is de expert als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen, (milieu)vergunningen, managementsystemen, milieuzorg, in- en externe veiligheid, opslag gevaarlijke stoffen, beheersing energiekosten, afvalpreventie, et cetera. Iedere branche heeft echter zijn eigen problematieken. In het brancheoverzicht zijn per bedrijfstak voorbeelden van projecten gegeven waarbij BMD Advies u ondersteuning kan bieden. Dit overzicht is niet compleet, maar geeft slechts een beeld van de brede kennis en ervaring van de BMD-adviseurs.

Op onze site kunt u ook ons klantenoverzicht vinden. Wij zijn er trots op dat meer dan 2000 bedrijven gebruikmaken van de expertise van BMD Advies.

Bij de rubriek Ondernemers Uitgelicht komen enkele van deze klanten aan het woord. Zij vertellen over de bedrijfsactiviteiten, de ontwikkelingen en op welke manier zij ondersteund worden door BMD Advies.