MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

U doet meer dan u denkt!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: al lang geen hype meer, maar de nieuwe standaard. Stop daarom met uitstellen en ga er nu mee aan de slag! U doet meer dan u denkt. Kunst is om MVO te integreren in de dagelijkse bedrijfsvoering en u ook naar buiten toe als MVO-bedrijf te presenteren. Daar helpt BMD Advies Zuid-Nederland u graag bij.

 

MVO-bedrijven
Vrijwel alle organisaties ondernemen al in meer of mindere mate maatschappelijk verantwoord. Maar pas wanneer MVO gestructureerd is opgenomen in de dagelijkse bedrijfsvoering, er een goede balans is gevonden tussen de drie p’s van people, planet en profit en het bedrijf continu zoekt naar mogelijkheden om dit verder te optimaliseren, is er echt sprake van een MVO-bedrijf. BMD Advies ondersteunt organisaties bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen: van de inventarisatiefase tot strategiebepaling en implementatie.

 

Waarom MVO?
Er zijn vele redenen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De belangrijkste zijn natuurlijk omzetverhoging, kostenbesparing, grondstoffen-schaarste en stijgende klantvraag. Ook lijken MVO-bedrijven een crisis beter te doorstaan en sneller te herstellen als de terugval voorbij is. Het zijn bedrijven die vaak innovatief, origineel en onderscheidend zijn. Zij hebben daarmee niet alleen een streepje voor bij klanten, maar ook bij kredietverstrekkers, investeerders en overheden. Daarnaast leidt MVO vaak tot verhoging van de arbeidsproductiviteit, doordat medewerkers zich thuis voelen bij een MVO-bedrijf. 

 

Meer informatie
De ondersteuning van BMD Advies is, zeker op gebied van MVO, altijd op maat van uw bedrijf. Wij doen u graag een vrijblijvend voorstel. Op deze site geven wij u meer informatie over enkele van onze MVO-producten. Daarnaast vindt u een overzicht van een aantal MVO-projecten die wij hebben begeleid.

Referentielijst MVO-projecten